Super resultaten op de stamboekkeuring in Berlicum!

Zaterdag was de stamboekkeuring in Berlicum. We gingen er met twee merrie’s heen.

Eerst mocht Kalista-Esther SVN Prok D-OC in de baan. Kalista 1.64 mtr liet een goede nette verrichting zien en kreeg 75 exterieur en kreeg 75 voor de stap, 75 voor de draf, 75 voor de galop en 70 voor de houding en kreeg daarbij dan totaal 75 voor de beweging en verdiende hiermee het STER-predikaat. Kalista hebben wij in mede eigendom met haar fokker Stal van Nobelen.

Daarna was het de beurt aan Katy Lonka (zie foto). Katy gemeten op 1.72 mtr. liet een zeer goede verrichting zien en de keurmeester Toine Hoefs gaf haar 80 punten voor exterieur, voor de stap 75, draf 85 , galop 85 en voor de houding 80 en kwam daarmee op een totaal van 80 punten uit. En hiermee behaalde zij ook het STER-predikaat.

Nu met beide merrie’s naar de centrale keuring!