Jovina van ’t Studutch in prestigieuze Brilliant ring Rastede

Nadat Jovina van ’t Studutch v. Jovian x Fasinette  al indruk had gemaakt tijdens haar Stute Leistungstest in Vechta mocht ze 20 juli op uitnodiging naar Rastede. Ze behoorde hierbij toch het selecte groepje van 38 topmerries die hier in opwachting mochten maken. Jovina overtuigde met haar prachtige model en haar excellente bewegingsmechanisme. Ze kreeg een uitnodiging voor de Brilliant ring, hiermee zat ze al bij de beste 15 merrie’s!  Een ware belevenis om daar als Nederlandse inzender dat heilige gras te mogen betreden. Weer draafde ze excellent rond alleen kon ze door de spanning haar stap niet goed tonen waardoor het overkampen voor de beste 5 net buiten haar bereik lag. Heel jammer want we weten dat ze echt goed kan stappen. Al met al was het een prachtige ervaring en namen we onze Brilliant-stute heel tevreden mee naar huis!

https://www.horses.nl/fokkerij/oldenburg/elitekeuring-oldenburg-kampioen-van-total-hope-jovian-van-van-der-lei-en-toes-in-brillantring/

https://www.horses.nl/fokkerij/oldenburg/een-nederlandse-merrie-naar-elite-stutenschau-oldenburg/